Change & Leadership Factory
Coaching en begeleiding bij verander- en ontwikkeltrajecten
René Bastiaansen
René Bastiaansen is oprichter en eigenaar van Change & Leadership Factory. Na zijn universitaire opleiding heeft hij, na wat omzwervingen, ruim 20 jaar bij ABN AMRO gewerkt waar hij verschillende senior managementposities heeft bekleed zowel zakelijk als particulier. Hij weet derhalve hoe het in de praktijk werkt.
De laatste jaren, tijdens de integratie van ABN AMRO en Fortis, was hij verantwoordelijk voor de activiteiten rondom Change, Cultuur en Leiderschap. Daarbij heeft hij samengewerkt met een breed scala aan (internationale) partijen. Hij is gewend om op hoog niveau in organisaties te werken.
Rene is gepassioneerd als het gaat om het ontwikkelen en coachen van mensen, teams en organisaties. Daarbij gelooft hij dat elk mens uniek is en  talenten heeft. Feedback probeert hij te geven als een vriend. Daarbij zijn humor en scherpte belangrijke ingrediënten en komt ook het “ongrijpbare” op tafel. René is MBTI-gecertificeerd en heeft de coachingsopleiding Organizational & Relationship System Coaching (ORSC) gevolgd, welke is geaccrediteerd door de International Coach Federation.
Hij is geboren en getogen in Brabant, woont in Renkum en heeft twee kinderen. Hij is een actief wielrenner, doet de mentale begeleiding van een wielerploeg, houdt van tuinieren en zit graag op de tribune van zijn favoriete voetbalclub.